Wijziging dienstverlening

In verband met de grote toename aan SPURFIX®-onderzoeken hebben we besloten om de dienstverlening per 1 april 2021 aan te passen. Vanaf die datum zal MEER Onderzoek uitsluitend nog SPURFIX®-folies onderzoeken. In de toekomst zal een naamswijziging dit ook benadrukken en zullen de werkzaamheden worden verricht onder de naam SPURFIX®-onderzoek Nederland.

De nog lopende niet SPURFIX®-gerelateerde opdrachten zullen worden afgerond zoals de opdrachtgevers van ons gewend zijn. Voor nieuwe niet SPURFIX®-onderzoeken kunt u terecht bij de volgende ondernemingen: Meuwissen Ongevallen Analyse (MVOA) voor ongevallenanalyse en delta-v onderzoeken, Schotman Onderzoek voor inspecties van beschadigde voertuigen en tactische onderzoeken en Post-Crash Voertuigdiagnose (P-CVD) voor het uitlezen van voertuigdata en Event Data recorders (EDR).